2009. június 28., vasárnap

Ékszertartó angyalka

Mióta megláttam az új Tilda könyvet tudom, hogy egy ilyen csinos kis ékszertartó hölgy nem maradhat ki a repertoáromból. De nekem igazán felesleges lenne (azért lehet, hogy majd készítek egyet... ;) ), mert egyrészt nem igen használok ilyen láncokat, mindig az arany lánc lóg a nyakamban, másrészt ha én ezt kiteszem az éjjeliszekrényemre, akkor a bizsu és nyaklánc mániás lányom fél percre se hagyja nyugton az tuti. :D

Tudtam viszont valakit, akinek kismillió gyöngye van és szerintem tetszene neki az angyal stílusa, ez pedig anyukám. Jó rég volt a névnapja, de sok-sok minden miatt úgy jött ki, hogy ma köszöntjük meg és ezt neki varrtam. Kap hozzá egy láncot is, hogy minél előbb leesen neki, hogy mi is ez. Remélem nem tévedek és tetszeni fog neki! :)

Nem nagyon szoktam ajándékba varrni, mert azért még vannak szépséghibái a varrományaimnak olykor elég rendesen, de anyukám mégis csak az anyukám, és hiába tud varrni, csak nem háborodik fel némi bibin (mert van sajna ezen is! :( Bár mini, nem árulom el, hogy mi az, hátha nem veszi észre... ;) )

3 megjegyzés:

  1. Ez valami gyönyörű szépséges!!!! Én is szeretnék nagyon ilyet, de mindig messziről csodáltam.
    A te babádnak a ruhaanyaga végképp lenyűgözött. Nagyon ügyi vagy!!!

    VálaszTörlés
  2. Köszi! :) Majd kitalálunk valamit, hogy neked is legyen ilyen. ;)

    VálaszTörlés
  3. Szia! Nagyon örülök,hogy rátaláltam a blogodra, én is rajongok Tildáért és ezért a stílusért. Nemrég kezdem őket varrni, de azóta folyton anyagokat keresek:-) Ilyen ékszertartó angyalkát én is varrtam, a szoba dísze! Nagyon szép lett a tiéd, és a többi munkád is! Gratulálok!

    VálaszTörlés