2010. október 12., kedd

Jövő héten érkezik

  Már nagyon várom, hogy jövő hétfőn megjelenjen az új karácsonyi Tilda könyv, én ugyanis, hiába még csak októbert írunk, már a Karácsonyi dekorációkon agyalok és már ajándék ötleteim is vannak. :) Kell is az előre látás, mert ha ilyen tempóban haladok, mint most, akkor nem két perc lesz. :( Sajnos egyszerűen nem jutok el anyagbeszerző körútra. Ha meg eljutok, akkor zárva találom a méteráru boltot 2 órával zárás előtt. De egyszer úgyis bejutok!

8 megjegyzés:

  1. Imádom én is ezt a könyvet.Nekem svéd nyelven van meg.

    VálaszTörlés
  2. Ha már az anyagbeszerzést említed, pont olyan rózsaszín fehér pöttyös anyagot keresek, mint amiből a bicajtáskát varrtad. Elárulnád nekem a lelőhelyét?

    VálaszTörlés
  3. Rojalka: én megmondom őszintén, sosem láttam ezt a könyvet, mielőtt véletlen ráakadtam a libri oldalán. Akkor néztem szét a neten, hogy "jé, ilyen is van?!" és nagyon felcsigázott! :)

    Szilvalé: az Allee-ban lévő Meseboltban vettem, de gondolom a másikban is van. :)

    VálaszTörlés
  4. en rengeteg Tildas konyvet talaltam meg a neten feltoltve

    VálaszTörlés
  5. Köszi:) Jajj nekem, ha én a Meseboltba beszabadulok...

    VálaszTörlés
  6. Ezen kívül van egy másik új is ami nem régen jelent meg a Tilda legkedvesebb barátai. Szerintem az arenanál érdemes megrendelni, ők adják ki, és általában a kiadói árak kedvezőbbek mintha forgalmazói árak. http://www.arena2000.hu/termekek/507.html

    VálaszTörlés
  7. @Anna: Igazad van de azért a kiadók sem mondanak mindig igazat. A bolti ár, ami náluk ki van írva eléggé megtévesztő. Nézd csak meg, hogy a valóságban sokkal olcsóbban is be lehet szerezni annál és ezt sok ember nem tudja, ha a kiadói oldalakon tájékozódnak.

    Amúgy KisCsiga hozzászólása felkeltette az érdeklődésemet. Tudnál adni valamilyen információt?

    http://www.konyv-konyvek.hu/tilda_legkedvesebb_baratai_30_kulonleges_es_szeretnivalo_figura_praktika_konyvek_finnanger_tone

    VálaszTörlés
  8. Szia Dóri! Hónapok óta erről a blogról indulok. Nagyon sajnálom, hogy ennyire eltűntél! Egy régi olvasód: Eszter

    VálaszTörlés