2011. június 6., hétfő

Legkisebbünk kuckója

Legkisebbünket július közepe körülre várjuk, neki is varrtam természetesen,, már csak azért is, mert a nővéreinek varrt rózsaszín ágyneműt például csak nem örökölheti egy kissrác! :))
A rácsvédővel kezdtem, után jöhetett a takarója az ágyikójába, majd a játszószőnyege is. A takaró hátoldala, a kék Minky Dot anyag volt az, ami miatt az egész Amerikai anyag rendelésem indult áprilisban. Odakint minden második bébi cucc ebből van. Én pedig nagyon beleszerettem. Itthon persze nem leltem még csak hírét sem. (ha valaki tud lelőhelyet, ne titkolja el!! ;) )
Nagyon örülök, hogy nem adtam fel! Ilyen puha, könnyű plüss anyaggal én még nem találkoztam. A lányok is folyton simogatják. :) Dolgozni viszont nem volt egyszerű vele! Nyúlik is, vastagsága is van, hepehupás, abszolút nem úgy viszi a gép, mint egy átlagos anyagot, nem lehet úgy levasalni se... De megküzdöttem vele! És a végére egészen kiismertem. ;)
A játszószőnyeg pedig nem is igazán az, ami. Ő inkább egy vastagon vatelinezett pléd. Arra az időre terveztem, mikor csak azért rakjuk le a picit, hogy köztünk legyen, vagy épp a fölötte lógó játékokat nézze, de még nem forog, nem nyúlkál zörgős dolgokért stb. stb.  Így most egy végtelen egyszerű, ám jó puha takarót varrtam.
Zászló girland is dukált persze az ágy fölé, nehogy valamiből kimaradjon a legkisebb, és vannak még hiányosságok. Pl. a kis függyöny szoknya a matrac alatt körbe, ami a tesóknak is volt, hogy ne látszódjon amit az ágy alja rejt: jelen esetben pl. a csúszda... :) 

3 megjegyzés:

  1. Szia! Nagyon aranyos a blogod, és a cuccaid amiket varrsz! :) Én most lettem Tilda-fun, szóval többször fogok hozzád ellátogatni. :)
    csao: Eva

    VálaszTörlés
  2. Szia, Nem régen bukkantam a blogodra amikor a Minky dot anyagot kerestem, nagyon klassz a blog, és sok szépet alkotsz! A Minky anyaggal kapcsolatban mi a tapasztalatod, foszlós anyag? El kell dolgozni a szélét? Én is rendelnék az ebay-ről mert itthon egyáltalán nem találok, de ha foszlós akkor lehet megondolom! Köszi a segítségedet

    VálaszTörlés
  3. Szia Ivett!
    Bocsánat, hogy csak most!
    foszlik sajnos a minky. pont mint a plüssök. :(

    VálaszTörlés