2011. július 16., szombat

Három nyulak

Rég volt már Tildás varromány. Pótolok!

Egyszer régen volt az én férjecskémnek egy inge, nekem pedig egy blúzom. Márkásak voltak, szépek voltak, szerettük őket, de eljárt felettünk az idő, kinőttük őket vagy mi a szösz. De a mai napig nem volt szívem kitenni őket a Szeretetszolgálatos konténerbe, ahová az ilyesmit szoktuk tenni. Szívemnek kedves darabok voltak ezek ketten. Több helyen, több módon láttam már másoknál használt, de már nem megfelelő ruhadarabot feldolgozni. Tudtam, hogy egyszer ezeknek is eljön az ideje. 
Aztán arra gondoltam, hogy a lányoknak van nyuszija, miért ne lehetne a fiacskánknak is. És akkor előkerült a kockás ing. És milyen jó, hogy előkerült! Szerintem szuper nyuszkó lett belőle! Egyik fülébe kicsi gazdija neve, a másikba egyelőre a 2011.07.-es dátum kezdemény lett "beletetoválva". Ennyi biztos ugyanis. A születési dátum végét majd pótolom idővel. A nyuszi Szonjától az Erik nevet kapta.

Igen ám, de rá kellett jönnöm, hogy kisebbik lánykám nyula nagyon kilóg a sorból. Ő volt az első, neki van ruhája pl, nem olyan könnyű ölelgetni. Jött hát a blúzom! :) És jött Emma, ahogy kisgazdija elkeresztelte. És jött nagy öröm és boldogság. És sokszor feltett "Ez tényleg enyém?" kérdés. Szerelem első látásra. Neki (egyelőre) nem tetovált a füle, viszont van szép nyaklánca, kis maci medállal.

És Eni?! Tavaly ezidőtájt készült. A legnagyobb csillagom hű hálótársa. Neki egy műtét már be volt ígérve, a bal karját már majdnem elhagyta, de őszintén szólva azt hittem, a teljes cseréjét fogja kérni a gazdija, miután mindenkinek új lett. De nem! Csak annyit kért, kapjon új nyakláncot és neki is legyen medálja. És nagyon határozottan elzárkózott a tetoválás lehetősége elől. :) Így elkészült Eni szervizelése is.

Lett nekünk most három nyulunk. Akik közül ketten szemlátomást egymásba gabalyodtak, de nehezen sikerült csak kettesben maradniuk... ;)


2 megjegyzés:

  1. Nagyon aranyosak így együtt nyuszók..:)

    VálaszTörlés
  2. Szia!

    A nyuszik szabásmintáját honnan lehet letölteni?

    Viki

    VálaszTörlés