2009. március 27., péntek

Ajtódíszek

Múlt héten készítettem el ezt a két új képecskét, amik a hóember ill. a pingvin helyére kerültek. Időszerű volt, bár sajnos az időjárás nem ösztönzött nagyon a cserére... A blogba pedig a technika ördöge nem engedte, hogy feltegyem.

A nyuszi végtelenül egyszerű, de mivel idényjellegű, ezt nem is nagyon bántam, őt ugyanis hamarosan lehet cserélni. Már tudom is, hogy mire. :D De az angyalunk egész nyáron aktuális lesz, így ő állandósul egy ideig.

A félben maradt angyallal viszont nem haladok, nem kaptam anyagot a pulóveréhez, így szegény még mindig meztelenül várja a sorsát.

Most a héten papírból készítek ablakdíszeket, így a varrás áll, de hétvégére tervezek egy nyulat, csak kisebb vendég jövés-menés lesz, nem tudom lesz e elég időm rá.
Ugyanis sajnos nemhaladásomnak kicsi lányom is az oka, mert amit hónapokon át jól tűrt: történetesen, hogy varrjak, amíg alszik, az most nem megy. Sírva ébred fel az első 2cm megvarrásától is. :( Ha meg ébren van... Gondolom nem kell ecsetelnem, hogy egy kétéves mellett miért nem lehet szabni és varrni. :) Így csak a hétvégék maradnak, mikor Apuja leköti mellettem.

4 megjegyzés:

 1. Mindkettő nagyon tetszik! :) Aranyosak!

  VálaszTörlés
 2. Nekem különösen az angyalka tetszik.Nagyon helyeske lett.

  VálaszTörlés
 3. Szia Dóri!

  Nagyon szeretem a Tilda figurákat én is. Meg van a négy könyvem ami Magyarországon kapható. De a te oldaladon láttam csiga figurát is ami a könyvekben nincs benne. Honnan lehet a csiga szabásmintához jutni? Írd meg légyszíves, a palca@vipmail.hu címre. Köszönöm Adri!

  VálaszTörlés
 4. Szia Adri!
  Sajnos annak már nem tudok lelőhelyét a neten, csak az új könyvnek. Hátha abban is találsz valamit, ami tetszik, itt: http://picasaweb.google.com/REVISTERA/TildasLandsted

  VálaszTörlés