2009. május 11., hétfő

Valakinek, aki emailt írt nekem

Nem is olyan régen kaptam egy emailt, hogy hol szoktam anyagokat venni. Napok óta szeretnék válaszolni, de valószínűleg véletlen kitöröltem a levelet, így nem tudom kinek is kellene, ezért itt írok erről. :)
Nincs konkrét lelőhelyem. Igazi, eredeti Tildás anyagokat csak az Üllői úton a Meseboltban tudok, de azok óriási kincsek a gyönyörűségük és az áruk miatt is.
Ezen kívül nagyon szeretem az Erzsébet körúton (Wesselényi utca magasságában) lévő Lakástextil boltot, illetve nem messze tőle van még egy-két méteráru bolt, ahol remek dolgokat fogtam már ki.
De volt már szerencsém RölTexben is találni kincset, pl. az angyalkáim testének anyagát.
No és van egy bolt itt a XV. kerületben, Variker a neve, a Páskomliget utca végén van, egyszerű lenvásznak, apró virágos anyagok itt is voltak tavaly nyár végéig szép számmal. Ideje lenne újra elnéznem hozzájuk. :)
De ha bárkinek van tuti lelőhelye, szerintem sokan örülnénk neki, ha kommentben megosztaná velünk. :)

Egyébként pedig varrok ám! Csak mostanában nem tildásakat, hanem függönyt, párnahuzatot, textil dobozkákat és egyéb unalmas dolgokat. Sajnos nagyon kevés időm van, így a "muszáj" dolgokkal is nehezen haladok mióta az alvó Lánykám mellett nem tudok a varrógéppel zakatolni. :(

1 megjegyzés:

 1. Szia Dóri!

  Még egy helyet tudok, ahol lehet szép foltvarráshoz alkalmas anyagokat venni:

  XIII. ker. Tátra u. és Katona J. u. sarok.
  Luxus méteráru turkáló.

  Azok, akik szeretnek varrni a Burdából, biztosan jól ismerik.

  Üdv, Szilvi

  VálaszTörlés