2010. június 24., csütörtök

Leporoltam

Egy éve már lassan, hogy utoljára posztoltam. Az, hogy utoljára varrtam, az azért nem egészen igaz, de azóta csak apróságok (palacsinta a babakonyhába, ágyneműk a babaházba, terítők, madárkák...) kerültek ki a varrógépem alól, amiket ide nem tettem fel.

Mostanra jutottam el oda, hogy nagyon nagyon hiányzik a varrás, az alkotás öröme és összejött jó néhány ötlet is, amiket szeretnék megvalósítani és most már úgy tűnik, a Lányok mellett is megtalálom azt az icipici lopott időt, amikor zakatolhatok kicsit.

Így aztán a hét elején elhatároztam, hogy nincs tovább tétlenkedés! :)
Leporoltam a varrógépet és a blogot is! :)
Először a blog kapott egy új ruhát és eközben vettem észre, hogy időközben 66-ra növekedett a rendszeres olvasók száma. Legutóbb alig 20-nál tartott a számláló... Nagyon köszönöm!!!
Ezek után pedig kaptam az első számú megrendelőmtől egy konkrét és nagyon sürgős feladatot. :)

Kis Nagylányom szeretett volna egy kicsi táskát, amibe a Cipelő cicáit és egyéb kellékeit hozhatja magával és nem hátizsák. Nagyon határozott elképzelései voltak. Azonnal tudta, hogy melyik anyag kell neki és hogy okvetlen kell rá egy kismadár. :) No és olyan mágneszár, amilyen az anya táskáján van. :) Ez utóbbi nem volt a legjobb ötlet, mert nehezen tudja nyitni, a bélés anyaga szerintem nem fogja sokáig bírni a strapát, de majd kicseréljük a bélését legfeljebb egy idő után...
A mű pár óra alatt elkészült, nekem nagyon jól esett megvarrni, a kis gazdája pedig nagyon boldog vele, alig várja, hogy menjünk már valahová! :D (jelenleg beteg, ezért a szobafogság) 
Folyt. köv.!!! Ez tuti!! ;)

3 megjegyzés:

  1. Nagyon szuper lett!Üdv. a blogvilágban ismét!

    VálaszTörlés
  2. Szia!
    Bebi vagyok, te voltál az első blogtulajdonos, aki a Tildás varrományaim létrehozásában segítettél...
    örülök, hogy újra jelentkezel. Nézz szét kérlek nálam is!

    VálaszTörlés
  3. Nohát! Még van aki észreveszi ha írok. :) Köszönöm szépen! :)

    Bebi, ez a munkáidat látva igazán nagy öröm. Most csak bepislantottam és a képeket lestem meg, de megyek majd alaposabb olvasgatásra mindenképpen! :)

    VálaszTörlés