2009. június 29., hétfő

Zsebes szoknya

Mikor elkezdtem varrogatni magunknak a ruhákat, tudtam, hogy a nacik után szoknya is lesz a listán a Lánykámnak. Egyértelmű volt, hogy ráncos lesz, és azon agyaltam, hogy lehetne zsebes, mert Szonja imád zsebre dugott kézzel flangálni, de szoknyája nincs zsebes. Már kezdtek körvonalazódni a terveim, mikor Dana szuper cuccai közt feltűnt a legújabb darab no mi? Igen! Zsebes szoknya. :) Nem volt kérdés: nekünk ilyen KELL!

Ma, míg aludt a lány, kiszabtam és összetűztem majd "együtt" megvarrtuk. A siker egyértelmű. :) És kivételesen én is elégedett vagyok. ;)


5 megjegyzés:

 1. Szia! :)
  Megrendelésre nem készítesz? ;-)
  Nagyon szép dolgokat varrsz, megesz az irigység! :)

  VálaszTörlés
 2. Szia!
  Ez tényleg nagyon jól sikerült. :) Örülök, hogy felraktad a nem csak Tildás varrományaidat is, jó nézegetni és ötletelni rajtuk. :)

  VálaszTörlés
 3. Nagyon jó lett a szoknya! :)

  VálaszTörlés
 4. Nagyon csinos és hasznos! Mennyi kincset bele lehet tenni! Gondoltam is Rátok, mikor megláttam én is Dana honlapján! (Egyelőre csak nyálcsorgatok, de 1-2 hónapon belül talán meglesz a varrógépem. )

  VálaszTörlés
 5. T. holnap megbeszéljük! ;)
  Dóri, már én is örülök, hogy elkezdtem azt is feltenni és annak még jobban, hogy nem csak én vagyok így vele. :)
  Zdora: köszi :)
  Barifelhő: hú de szuper! Akkor aztán már csak időt kell találni és én is járhatok hozzád nyálcsorgatni és ötletet lopni. :D :))

  VálaszTörlés