2013. július 15., hétfő

Bébi csörgő

Jajj, mióta kötök és horgolok, annyiszor, de annyiszor jutott már eszembe, hogy miért is nem tudtam ezt kicsit előbb megtanulni, hogy bébi holmikat készíthessek a gyerekeknek. Olyan csodákat látok, és csak sóhajtozok, hogy már nagyok hozzá. 
Így aztán, mikor biztossá vált, hogy megyünk az unokatesómékhoz, ahol kicsi húgi érkezésére várnak, rögtön felcsillant a szemem. Csak a bőség zavara okozott gondot. Mit készítsek?! Aztán eszembe jutott, hogy egyszer eltettem egy kis csörgő golyót, hogy jó lesz még valamire. Itt volt hát az alkalom, hogy csörgővé váljon. 
Rengeteg horgolt csörgő képet néztem végig a Pinteresten és a Google képtalálatai közt, így végül összeállt a fejemben az én változatom. Elkészíteni már gyorsabban ment, mint kitalálni! :)

Baba csörgő
Mikor még nem volt arca és füle, elcsente a kicsi fiam, és tudjátok mi volt ez alkatrészek nélkül? Na  mi?! Naná, hogy  mikrofon!! A gyerekek kreativitása határtalan! :) Meg kellett ígérnem, hogy csinálok majd neki mikrofont, ha ezt visszaszolgáltatja. :)

2 megjegyzés:

  1. Mi vagyunk a szerencsesek, nagyon koszonjuk itt is :-)
    Meg a nagy ot eves is kezbe fogja es hurcolja, olyan klassz fognivalo!

    VálaszTörlés