2013. július 11., csütörtök

Hajbavalók

Egy júniusi reggelen vidáman csillant fel a szemem, mikor eszembe jutott, hogy készíthetnék néhány hajbavalót. 
Az első kétperces munka a saját drapp hajgumim körbehorgolása volt a kedvenc színátmenetes fonalammal. Ez annyira nem volt nagy szám, hogy sehol egy fotó róla. Pedig sokat használom. Egyszerű, de mégis jobb, mint egy snassz barna gumi. :)

No de ezután jöttek a lányok. Fonalat válogattak, csattot/gumit hozzá, utasításokat kaptam, szóval remekül elvoltunk aznap délelőtt illetve Szoncsival a kicsik alvása alatt folytattuk a munkát. Minden típusból mutatok egyet, de persze virágos csatt Léninek is kellett azonnal, a masnik is léteznek más színben, de mindent nem is fényképeztem le, hisz az aznap délutánunk csúnyán telt, nem volt már rá módom. (semmiből jött hányás a 37 fokban Zétit kórházba juttatta kiszáradással három napra. :( ) 
hajbavalók

Azóta pedig? Mindig valakinek a hajában van valamelyik horgolmány. Ez jó hír, de arra is rá kellett jönnöm, hogy a hajgumik nem nagyon bírják a strapát. A sok tekergetés és a bennük alvás eléggé meggyűrte őket, de a csatok nagyon masszívan tartják magukat. A masnikat is egész biztos egy kis vízzel vagy vasalással rendbe lehet(ne) tenni, ha nem lennék rá lusta nagyon akarnánk... ;)

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése